Friday, 3 August 2012

KOTAK HATI #2

assalamualaikum.
alhamdulillah,syukur ke hadrat Ilahi.
hadiahkan saya PELANGI setelah dua hari yang mendung :)

semalam,
alhamdulillah,rezeki dari Allah datang.
dengan kejutan dan tidak disangka-sangka.
rezeki bulan Ramadhan mungkin.


cepat teka,ape dalam ni?
kain pasang?
tettt.salah.
frame gambar.
teeett.salah jugak.
buku?
teeettttttttt.memang tak.
hmm,tengok jelah kn?

|
|
|
v



thanks to Miss Fiza dan Cik Naynazee.
jadi peneman setia pergi ambik benda ni.
dan jadi tukang usik.
adoyaiii,
korang memang suka buat aku senyum kan?

hmmm,sedap.
tapi kenapa chocolate?
apa pun,
saya terima dengan senyuman.
rezeki tak baik ditolak kan?
alhamdulillah,
sempat berkongsi dengan pelengkap bahagia disini.
walaupun tak larat senyum mendengar usikan mereka.
saya bahagia.

buat si pengirim,
terima kasih daun keladi.
tak sangka awak buat sendiri.
tak tahu pulak tangan yang bakal pegang surgery kit,
boleh masuk dapur.
-.-
nanti,bolehlah nak order ye.

wassalam.

12 nota kecil:

  1. wahhh..bestnya dapat hadiah,...heee

    ReplyDelete
  2. OK teacher...saya jeles. Sekian
    #sebak kerna jeles

    ReplyDelete
  3. order?haishh.cikgu, tak pyh order.nanti dapat.hihi.bg kita kat sini yg order.boleh kan encik pengirim? ;)

    ReplyDelete
  4. amboi so sweeeeeeeeeeettt.hehe :)

    ReplyDelete
  5. @eimah,alhamdulillah.rezeki Ramadhan.

    @anasyg,sila jeles skrg.suke buat org jelesss ;) bile nk bg hdiah kt cikgu ni?

    @naynazee,boleh je kott.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. seswai sgt bulan2 ramadhan macam ni dapat cupcakes comelcomel. stok makan lepas traweh ah ni XD

    ReplyDelete
  7. @cikgu ma,alhamdulillah :)

    @fatin,jangan manis2 sngt.6t diabetes ;)

    ReplyDelete
  8. @piko,dh hbis smua dh.tgg yg next ye,tu pun kalau ade :)

    @syakey,a'ah.stok lps traweh ;)

    ReplyDelete
  9. @eenie,dua singgit.huhuhu ;)

    ReplyDelete

 

CERITA CINTA CIKGU Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template