Tuesday, 5 February 2013

Papan Tulis #2


kita tak boleh ketawa berkali- kali untuk lawak yang sama.
tapi kita boleh menangis berkali- kali untuk perkara yang sama.

15 nota kecil:

  1. @sitot, mne ada bercinta. cinta pun tak thu apa dia ;)

    ReplyDelete
  2. @piko, bkn dilamun cinta ni. dilamun lamunan adalah. hahaha..

    ReplyDelete
  3. ni macam kes aku tengok kal ho naa ho jek.. ==' but so far, aku tak pernah lagi nangis banyak kali utk perkara yg sama. tak macho barangkali.. yang pasti kdg2 rasa sedih tu bertukar jadi seriau bila diingat balik...

    ReplyDelete
  4. @fel,btul kan. dh bnyk kali jdi mcm ni. heee..

    @chic na,yeayyy. seppp sikit ;)

    @amirul,bkn sebab kau adalah lelaki yang tak mahu kelihatan tak macho. hahaha. btw, mmg seriau lah kn ^^,

    ReplyDelete
  5. boleh jer nak ketawa berkali utk benda yg sama i.e tgk cerita p ramlee..hehe

    ReplyDelete
  6. betul tu...menjalani kehidupan sentiasa bahagai

    ReplyDelete
  7. tengok citer Allahyarham P.Ramlee gelak berkali2 boleh je cikgu - hehe, btw - BARU LA NI , SAYA TER-BUKAK Blog cikgu sebab rindu, tada, lawa da blog skang. Tahniah.

    ReplyDelete
  8. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  9. can I say, I'm damly miss you !! FIFI..

    ReplyDelete

 

CERITA CINTA CIKGU Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template